ZEEWOLDE
ZEEWOLDE CENTRUMPLAN

Plaats Zeewolde
Vestiging Van Wijnen Harderwijk B.V.
Opdrachtgever Woonhave N.V.
Status In uitvoering
Startdatum april 2019
Einddatum juli 2020

 

Beschrijving

33  vrije sector huurwoningen

In 2020 krijgt het centrum van Zeewolde er 33 levensloopbestendige middeldure huurwoningen bij. Van Wijnen en Aqua Vastgoed ontwikkelden het plan in samenspraak met en voor Woonhave. Op 18 december 2018 werden de handtekeningen gezet en hiermee is het eerste project met middeldure huurwoningen in Zeewolde voor Van Wijnen en Woonhave een feit. Alle betrokken partijen zijn blij hiermee aan de vraag vanuit de gemeente te voldoen om huurwoningen te realiseren in het middensegment.

 

Het project bestaat uit 33 gasloze appartementen die worden voorzien van individuele luchtwarmtepompen en zonnepanelen op het dak. Het complex voorziet in een ruime fietsenstalling inclusief voldoende oplaadpunten voor elektrische fietsen en parkeerplaatsen op eigen terrein.

De huurwoningen zullen de doorstroming van de inwoners van Zeewolde op gang brengen. Met name de ligging van het project, aan de Flevoweg nabij het centrum, maken deze appartementen uitermate geschikt voor mensen die dichtbij voorzieningen willen wonen en houden van een levendige omgeving. Zoals het er nu uitziet, start Van Wijnen in mei 2019 met de bouw, zodat de appartementen een jaar later opgeleverd kunnen worden.

 

<< Terug naar overzicht

Afbeelding 1