IJMUIDEN
PARKZICHT

Plaats IJmuiden
Vestiging Van Wijnen Heerhugowaard B.V.
Opdrachtgever ASR Dutch Core Residential Fund
Status In ontwikkeling
Startdatum oktober 2018
Einddatum januari 2020

 

Beschrijving

63 vrije sector huurwoningen 

In Nederland is momenteel slechts één op de twintig woningen een huurwoning in de vrije sector. Er is een beperkt aanbod van middeldure huurwoningen, terwijl de vraag groot is. In IJmuiden komt er verandering in het aanbod, want we gaan er 63 nieuwe middeldure huurwoningen bouwen.

 

Op 6 juni tekenden we met ASR Dutch Core Residential Fund op de Provada een overeenkomst voor de aankoop van de nieuwbouwappartementen in het project Parkzicht in IJmuiden. Het wooncomplex Parkzicht is gelegen in het Stadspark, op een steenworp afstand van het strand en in de nabijheid van diverse voorzieningen. Vestiging Heerhugowaard start de bouw rond oktober van dit jaar en verwacht de appartementen rond februari 2020 op te leveren. De verkoop werd begeleid door Dirk Harmens van Aqua Vastgoed.

 

Robbert van Dijk, fund director ASR Dutch Core Residential Fund:

“Wooncomplex Parkzicht omvat goede en ruime appartementen op een aantrekkelijke locatie. Dat maakt de appartementen goed verhuurbaar aan een brede doelgroep en een goede aanvulling op onze portefeuille.”

 

Voor interesse in het huren van een appartement graag contact opnemen met Fris makelaar uit Amsterdam of stuur een mail naar vastgoedmanagement@fris.nl om je belangstelling door te geven als de verhuur gaat starten. 

 

<< Terug naar overzicht