HELLEVOETSLUIS
KOP OOSTDIJK

Plaats Hellevoetsluis
Vestiging Van Wijnen Dordrecht B.V.
Opdrachtgever Brookland B.V.
Status In ontwikkeling
Startdatum januari 2018
Einddatum oktober 2020

 

Beschrijving

54 vrije sector huurwoningen

 

Noest, Vlijt en Nijver. Dat zijn de namen van de drie nieuwe appartementencomplexen die worden ontwikkeld op de Kop van de Oostdijk in Hellevoetsluis.  Wethouder Hans van Lith heeft afgelopen maandag 5 maart samen met Arjan van Meijeren het projectbord op de bouwlocatie onthuld. Aansluitend proostten zij met de familie Moree, de huidige eigenaar van de locatie, en overige genodigden op de nieuwe bestemming van de Kop van de Oostdijk. Hans: “Wij zijn heel blij dat we als gemeente samen met de ontwikkelaar en de familie Moree deze locatie op een goede manier kunnen invullen. Het is immers het eerste aanzicht als je over de Kanaalweg richting Hellevoetsluis gaat.”

 

Arjan: “Deze ontwikkeling zit al wat langer bij ons in de portefeuille. Wij hebben zeker de kansen van deze locatie gezien; we ontwikkelen een mooi en fris appartementencomplex, nabij voorzieningen. De wens van de gemeente was het bouwen van middeldure huurwoningen. Met de ontwikkeling van 54 appartementen voldoen wij aan deze wens. Naast de huurappartementen worden er 27 koopappartementen aangeboden.”

 

De appartementen variëren in woonoppervlakte tot 88m2 en krijgen een hoogwaardige afwerking. Voor meer informatie kijk je op: www.kopoostdijk.nl. Aqua Vastgoed heeft in samenwerking met Van Wijnen Projectontwikkeling West B.V. en Brookland de partijen begeleid voor het sluiten van de benodigde overeenkomsten.

 

<< Terug naar overzicht