OVER AQUA VASTGOED

Visie

Aqua Vastgoed staat voor een integrale aanpak bij de ontwikkeling en exploitatie van vastgoed. De kennis van exploitatie en het gebruik van vastgoed wordt ingezet bij het ontwikkelingsproces. Hierdoor ontstaat een optimalisatie van het plan waarbij de keuze van functie, vorm, inrichting en materialisatie leidt tot een verantwoorde kostprijs van het vastgoed over de gehele levensduur.

 

We beschikken over mensen met brede kennis en expertise. Voeg daarbij een verregaande inzet om ingewikkelde processen van de grond te krijgen. En dat stopt niet bij een of twee pogingen. Vasthouden hoort bij ons. Bij onze plannen draait alles om kwaliteit met veelal creatieve en vernieuwende oplossingen, die ook nog eens betaalbaar zijn en kansen bieden voor waardestijging van het vastgoed. Geen vage toekomstbeloften maar haalbare resultaten. Aqua Vastgoed doet de goede dingen op de juiste plek en het resultaat is zichtbaar. Maatschappelijke doelstellingen zijn daartoe eerder een vanzelfsprekendheid dan een randvoorwaarde.

 

Aqua Vastgoed werkt vrijwel altijd op uitnodiging van corporaties, beleggers, gemeenten en maatschappelijke instellingen. Transparant, praktisch, kostenbewust en vasthoudend en altijd met een resultaat- en toekomstgerichte aanpak. We maken af waar we aan zijn begonnen.

 

Aqua Vastgoed heeft specialisaties op de volgende onderdelen:

  • opsporen van beschikbare grondposities en vastgoed;
  • bepalen van ontwikkelpotenties;
  • opstellen van een haalbaarheidsanalyse;
  • verwerven van grond en/of vastgoed;
  • ontwikkelen van plannen in samenspraak met de aannemer en architect;
  • zorgen voor investeerders van het vastgoed.

 

 

Visie - Afbeelding 1